banner mc

A+ A A-
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
LODÓWKI - podyskutuj o lodówkach
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Jaki jest najlepszy producent lodówek

Jaki jest najlepszy producent lodówek 3 lata 2 miesiąc temu #1990

• cow&chiken
  • cow&chiken Avatar
Jaki jest najlepszy producent lodówek?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Odp: Jaki jest najlepszy producent lodówek 3 lata 2 miesiąc temu #1999

Przypuszczam, że nie uzyskasz jednej odpowiedzi- bo ile ludzi, tyle opinii na ten temat. Myślę, że pomocne może być doprecyzowanie, czego dokładnie oczekujesz. Jaka ma to być lodówka, czy klasyczna z zamrażalnikiem na górze, lub na dole, czy nieco większa typu Side by Side. Wolnostojąca czy pod zabudowę. Może oczekujesz jakichś dodatkowych funkcji czy "bajerów". No i przede wszystkim- jaki przedział cenowy Cię interesuje. Myślę, że po odpowiedzi na te pytania, łatwiej będzie dobrać Ci odpowiedniego producenta i model.
Możesz również poczytać w internecie o wszelkiego rodzaju nagrodach przyznawanych dla producentów sprzętów AGD lub poczytać opinie o produktach. Życzę powodzenia w poszukiwaniach i znalezieniu odpowiedniego modelu!

Pozdrawiam
www.17dni.pl

Odp: Jaki jest najlepszy producent lodówek 3 lata 2 miesiąc temu #2004

• donipidzej
  • donipidzej Avatar
dokładnie nie ma lepszych i gorszych marek,ogólnie wszystko popsuć się może i odwrotnie :D

Odp: Jaki jest najlepszy producent lodówek 2 lata 9 miesiąc temu #2049

dokładnie ale jeżeli chodzi o zastosowane technologie to system standardowy czyli szronowy i system No-Frost czyli bezszronowy. Oczywiście w tym zestawieniu jedno rozwiązanie jest lepsze od drugiego moim zdaniem no-frost. Lodówki z systemem No-Frost są coraz popularniejsze i duża część producentów ma je w swojej ofercie handlowej. Niestety pewnym problemem może być wybór odpowiednich wymiarów, gdyż najniższe dostępne lodówki typu combi mają wysokość 170 cm i wyłącznie 60 cm szerokości. Również lodówki z górnym zamrażalnikiem praktycznie nie istnieją albo ja nie znalazłem

Odp: Jaki jest najlepszy producent lodówek 2 lata 8 miesiąc temu #2064

• Kordzik
  • Kordzik Avatar
  • Junior Boarder
  • Oklaski: 0
Wtrącając się do dyskusji polecamy lodówki firmy Gorenje. To prawda, że dla każdego inny producent jest "najlepszy", ale u nas naprawdę jest w czym wybierać. W ofercie posiadamy lodówki zarówna do zabudowy jak i wolnostojące, można zakupić u nas także zamrażarki. Dodatkową przydatna funkcją jest Technologia No Frost, a której więcej możecie się dowiedzieć odwiedzając naszą stronę. Zapraszamy na www.gorenje.pl

OzMaDIGevCUdf 1 rok 5 miesiąc temu #2580

• Kalyn
  • Kalyn Avatar
  • Strona:
  • 1
  • 2
Czas generowania strony: 0.264 s.

baner-podstrona-zamówusługi-3000px-copy