SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ?
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ?
(1 przeglądających) (1) Gość
LODÓWKI - podyskutuj o lodówkach
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ?

SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ? 1 rok, 1 miesiąc temu #2350

• ANNIA
Strasznie podobają mi się lodówki w stylu amerykańskim SIDE-BY-SIDE , ale niestety mieszkam w bloku, kuchnie mam połączoną z pokojem więc troche miejsca jest ,ale troche przeraża mnie tak duża lodówka w kuchni w bloku :/ ma ktoś takiego gigant a w bloku ? i jak to się sprawdza ?
dzieki za informacje

Odp: SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ? 1 rok, 1 miesiąc temu #2356

• żurawinka
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Myślę ze da się znaleźć całkiem fajną lodówkę side-by-side która nie będzie straszyć w bloku:). Ja ostatnio widziałam bardzo zgrabne Whirlpoola, może sobie popatrz na nie?

Odp: SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ? 9 mies., 1 tydzień temu #2449

Moim zdaniem wiele zależy od samych wymiarów kuchni,bo im większa tym tego typu lodówka lepiej sprawdzi się w praktyce. W mniejszych kuchniach natomiast będzie wyglądać to trochę śmiesznie.

Odp: SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ? 8 mies. temu #2528

• Gosia
Większa lodówka jest praktyczniejsza, a faktycznie można znaleźć model side by side, który nie zajmie pół kuchni. Mi się podoba LG model GS3159PVFV na 500 l pojemności. W końcu mogłabym na święta czy większe przyjęcia trzymać wszystko u siebie, a nie prosić sąsiadki, żeby mi przechowały, bo mi się nie mieści.

Odp: SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ? 7 mies. temu #2557

• Tatiana33
  • Fresh Boarder
A co sądzicie o Whirlpool WSC5541 A+NX?

Odp: SIDE-BY-SIDE CZY WARTO ? 6 mies., 4 tyg. temu #2559

• jaskółka
  • Fresh Boarder
  • Hakuna matata!
Side-by-side są super, ale w bloku to z nimi ciężko. Może lepiej zamiast tego kupić zwykłą, ale za to np. wyższą i po prostu bardziej pojemną? Ja taką mam i na święta daję radę wszystko pomieścić.
Małymi kroczkami, ale do nowego domu coraz bliżej!
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.84 sekundy