Jaki odkurzacz wybrać?
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jaki odkurzacz wybrać?
(1 przeglądających) (1) Gość
ODKURZACZE
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Jaki odkurzacz wybrać?

Jaki odkurzacz wybrać? 1 rok, 1 miesiąc temu #2352

• elektrofan
dzisiaj kupowanie nie jest proste, po co tyle modeli !!! tyle parametrów, chce coś kupić co jest dobre i odkurza ale w tym bajzlu to nie wiem co !!! hel us people !!!

Odp: Jaki odkurzacz wybrać? 10 mies., 2 tyg. temu #2417

• Tomasz 20
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Osobiście poleciłbym ten: http://www.dosprzatania.pl/ODKURZACZ-CA-15-ECO%283,6048,1432%29.aspx, używam go od dwóch lat i działa całkiem sprawnie.

Odp: Jaki odkurzacz wybrać? 9 mies., 1 tydzień temu #2456

A moim zdaniem to kwestia budżetu oraz indywidualnych potrzeb. Niektórzy,w szczególności alergicy będą doceniać działanie odkurzaczy wodnych,a inni potrzebują tylko zwykłego,bez zbędnych bajerów.

Odp: Jaki odkurzacz wybrać? 8 mies., 2 tyg. temu #2514

• poziomkaaaa
  • Fresh Boarder
Ja zawsze kieruje się rankingami z danego miesiąca. Wtedy wiem, co obecnie jest naprawdę dobre (a co rusz wchodzą nowe produkty, technologie itd, za którymi nie nadążam).

Odp: Jaki odkurzacz wybrać? 6 mies., 4 tyg. temu #2563

• jaskółka
  • Fresh Boarder
  • Hakuna matata!
Jasne, każdy szuka czegoś innego. Ale odkurzacz przede wszystkim ma odkurzać, poza wszystkimi bajerami, więc może warto generalnie poszukać informacji o konkretnym modelu jeszcze przed zakupem.
Małymi kroczkami, ale do nowego domu coraz bliżej!

Odp: Jaki odkurzacz wybrać? 1 miesiąc temu #2648

• margot
  • Fresh Boarder
Wiem z własnego doświadczenia, ze lepiej mieć prosty niż z cudami. Im mniej bajerów tym jest tańszy i w razie zepsucia naprawa też jest tańsza. Poza tym tak jak powyzej - odkurzacz ma odkurzać a nie puszczać filmy ;D Ja mam taki www.electro.pl/Odkurzacz_BOSCH_BGL_32510-s780323.html najprostszy jaki może być i służy mi już ok. roku.
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 0.94 sekundy