tania mikrofala
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

tania mikrofala
(1 przeglądających) (1) Gość
KUCHNIE MIKROFALOWE
  • Strona:
  • 1

TEMAT: tania mikrofala

tania mikrofala 1 rok, 6 mies. temu #2033

• aleksander
czy tanie mikrofale są warte swojej uwagi ? widziałem modele za 150 zł ale to chyba strach używać ? :DDDD

Odp: tania mikrofala 1 rok, 4 mies. temu #2063

• poszukiwacz
  • Senior Boarder
  • Oklaski: 0
Jak dla mnie mikrofala ma służyć do podgrzewania wcześniej przygotowanych już potraw i całych dań, a nie do przyrządzania czyli grilowania pieczenia pizzy itd. Domownicy schodzą się o różnych porach i każdy może zjeść ciepły posiłek. Marka raczej ma znaczenie droższa np. samsung, jakość i nie zawodność bez bajerów sprzęt na lata to jest przecież, może i nie zdrowe nie wnikam ale życie ułatwiają ja polecam to świetny wynalazek.

Odp: tania mikrofala 1 rok, 3 mies. temu #2065

• Gorenje
  • Junior Boarder
Naszym zdaniem lepiej zainwestować w mikrofalę, gdyż jak to mówią "co tanie, to drogie". Nasza firma posiada wiele modeli mikrofalówek z różnymi funkcjami, więc zajrzyj i sam zobacz www.gorenje.pl/sprzet_drobny/kuchenki_mikrofalowe

Odp: tania mikrofala 7 mies., 1 tydzień temu #2363

• wasko
  • Fresh Boarder
Ja mam mikrofalę z tańszych i służy faktycznie tylko do podgrzewania dań. Kupowałem w tym samym czasie, co kumpel i on zdecydował się na niego droższą. Jego jak sie okazało lepiej grzeje niż moja, która jest znacznie słabsza.

Odp: tania mikrofala 5 mies., 2 tyg. temu #2401

Moim zdaniem dobra mikrofala to wydatek 200-300zł i ma służyć tylko do podgrzania dania. Bez zbędnych bajerów i dodatków typu 6 zmysł itd. Nie jest to potrzebne w praktyce,a modele wyposażone w tą technologię będą dużo droższe.

Odp: tania mikrofala 6 dni, 21 godzin temu #2587

• krysiak
  • Fresh Boarder
Żeby być zadowolonym z mikrofali trzeba by wydać chociaż 200zł co do bajerów zgadzam się z kolegom wyżej, że stosuje się je może na początku dla test, a później to od święta się używa.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.56 sekundy