piekarnik bosch nowe modele | Forum AGD - porady,opinie | Forum AGD - porady,opinie
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

piekarnik bosch nowe modele
(1 przeglądających) (1) Gość
PIEKARNIKI
  • Strona:
  • 1

TEMAT: piekarnik bosch nowe modele

piekarnik bosch nowe modele 8 mies. temu #2021

• didis
Witam

Czaiłem się na piekarnik Boscha w sklepie internetowym ,jednak po czasie powiedzieli mi że bosch usunął ze swojej oferty te piekarniki i jest następca w podobnej cenie, czy to znaczy że tamten był wadliwy? pytam bo mam możliwość kupienia tego starszego modelu w innym sklepie agd i nie wiem co teraz robić ? może ktoś zna odpowiedź na to trudne pytanie ?

Pozdrawiam

Kupujący

Odp: piekarnik bosch nowe modele 7 mies., 3 tyg. temu #2023

• specjalista agd
Witam
Wystawianie nowych modeli przez firmę Bosch /Siemens to normalna procedura ,średnio co pół roku modele w tych firmach wymieniają się na nowe.

Nie znaczy to że stary model jest wadliwy - jest to po prostu polityka firmy.

Uważam że śmiało można kupować taki produkt.

Ewentualnie proponuję spojrzeć na ranking najbardziej popularnych piekarników:

RANKING POPULARNYCH PIEKARNIKÓW MARZEC 2012

Odp: piekarnik bosch nowe modele 1 tydzień, 1 dzień temu #2183

• Kris
Słuchajcie, ja też mam problem z wyborem nowego piekarnika,gdyż oferty w internecie nie zawsze mają pokrycie w rzeczywistości. Dlatego postanowiłem wybrać się do sklepu i zdecydować się na to co bedzie. Jakie sklepy, firmy i sprawdzone modele do zabudowy polecacie?

Odp: piekarnik bosch nowe modele 4 dni, 18 godzin temu #2191

• guszzz
Temat co prawda podpowiada inną markę ale ja myślę, że dobrze Ci sie sprawdzi przy takich wytycznych integra smart amiki, naprawdę fajny piekarnik z nowoczesnym ekranem (jak w smartfonie)
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 0.63 sekundy