Pralka dla alergików
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Pralka dla alergików
(1 przeglądających) (1) Gość
PRALKI
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Pralka dla alergików

Pralka dla alergików 4 mies., 2 tyg. temu #2383

• gość
Słyszałem, że są w pralkach dodatkowe programy, które wypłukują do 99,99 procent bakterii i detergentów z pranych ubrań, może ktoś to potwierdzić i wskazać pralki które maja tą funkcję?

Odp: Pralka dla alergików 4 mies., 2 tyg. temu #2384

• Jasko
Wiem że LG produkuje takie modele

Odp: Pralka dla alergików 4 mies., 1 tydzień temu #2387

• Anna
Np. pralka Beko WMB 91242 LC z programem BabyProtect, który został stworzony do higienicznego prania ubranek niemowlęcych jak i odzieży dla osób mających alergie skórne. Jest to nic innego jak wydłużone pranie w wyższej temperaturze oraz dodatkowe i intensywne płukanie, dzięki czemu program eliminuje bakterie oraz zapewnia oczekujące rezultaty prania i całkowite wypłukanie substancji piorącej, której pozostałości są jedną z najczęstszych przyczyn alergii skórnych o czym informują producenci proszków.

Odp: Pralka dla alergików 2 mies., 1 tydzień temu #2464

• poszukiwacz
  • Senior Boarder
  • Oklaski: 0
Ja mam pralkę LG. Firma znalazła sposób na pozbycie się domowych alergii i wyprodukowała linię pralek LG Allergy Care, które uzyskały rekomendację Brytyjskiej Fundacji Przeciwdziałania Alergiom, spełniając jej rygorystyczne standardy. Moim zdaniem to jest skuteczny sposób w walce z alergią.

Odp: Pralka dla alergików 1 miesiąc, 1 tydzień temu #2529

• Alinna
Pralki Lg sa dostosowane do wielu potrzeb, dla alergików również. Dużo łatwiej pozbyć się zanieczyszczeń i alergenów za pomocą pary.

Odp: Pralka dla alergików 1 miesiąc temu #2541

• drako
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Pralka WMB 51031 PL PT ma program BabyProtect został stworzony do higienicznego prania ubrań dziecięcych oraz osób cierpiących na alergie skóry. Dzięki dłuższemu praniu w wyższej temperaturze oraz intensywniejszemu płukaniu zostają wyeliminowane szkodliwe bakterie. Dokładnie wypłukuje środek piorący, który może być przyczyną alergii.
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 1.15 sekundy