Suszenie prania
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Suszenie prania
(1 przeglądających) (1) Gość
SUSZARKI DO UBRAŃ
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Suszenie prania

Suszenie prania 2 mies., 1 tydzień temu #2445

• gości
Jakie macie macie opcje? Bo jak wiadomo w zimie i na jesieni ciężko ogarnąć? Nie raz potrafi śmierdzieć jak nie doschnie w odpowiednim czasie.

Odp: Suszenie prania 2 mies., 1 tydzień temu #2459

Racja,dlatego ja mam zamontowane w łazience dwie suszarki do prania,są to bardzo fajne urządzenia dzięki którym wszystko elegancko wyschnie i nie kosztują zbyt wiele.

Odp: Suszenie prania 2 mies. temu #2500

• poszukiwacz
  • Senior Boarder
  • Oklaski: 0
Nie wyobrażam sobie suszenia prania w mieszkaniu w bloku bez pralko-suszarki. To jak dla mnie jedyne najskuteczniejsze rozwiązanie no i oszczędność miejsca bo dwa urządzenia w jednym.

Odp: Suszenie prania 1 miesiąc temu #2542

• drako
  • Fresh Boarder
Prać trzeba - tego nie wyeliminujemy. Suszyć też. Rozwiązaniem może być elektryczna suszarka do ubrań, ale jak wiadomo nie każdy może sobie na to pozwolić. Dlatego podstawą jest dobra wentylacja (kratka z wiatraczkiem elektrycznym). Dobrze jest regularnie wietrzyć mieszkanie i zaopatrzyć się np. w pochłaniacz wilgoci, który postawimy w pomieszczeniu, gdzie suszymy pranie.

Odp: Suszenie prania 2 dni, 8 godzin temu #2560

• jaskółka
  • Fresh Boarder
  • Hakuna matata!
Ja mam suszarkę nad wanną, a w podbramkowych sytuacjach zostaje też stary dobry kaloryfer! Ale marzy mi się pralko-suszarka... Tylko budżet póki co nie pozwala na zakup.
Są też różne fajne grzejniki łazienkowe na prąd, które mogą służyć za suszarki. Moja koleżanka ma i jest całkiem zadowolona.
Małymi kroczkami, ale do nowego domu coraz bliżej!
  • Strona:
  • 1
Wygenerowano w 2.00 sekundy