wytrzymały czajnik do firmy
Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

wytrzymały czajnik do firmy
(1 przeglądających) (1) Gość
CZAJNIKI ELEKTRYCZNE
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: wytrzymały czajnik do firmy

wytrzymały czajnik do firmy 1 rok, 1 miesiąc temu #2107

• uer
mamy w firmie juz chyba 5 czajnik w tym roku, przerabialismy juz 3 zelmery i dwa jakies chinskie ,rozumiem ze sa mniej wytrzymale ale to juz porazka, moze ktos nam polecic czajnik elektryczny ktory podziala chociaz z 2 lata na gwarancji

Odp: wytrzymały czajnik do firmy 11 mies. temu #2182

• menager
u nas w firmie zawsze kupujemy czajniki philips są nie do zdarcia, chodzą nawet po parę lat, odradzam tanie chińskie podróbki ,jeżeli w firmie dużo się używa czajnika długo nie wytrzyma

Odp: wytrzymały czajnik do firmy 5 mies., 3 tyg. temu #2361

• wasko
  • Fresh Boarder
  • Oklaski: 0
Jak zobaczyłem rachunek za prąd, to od razu zrezygnowałem z czajnika elektrycznego Znowu zacząłem używać czajnika zwykłego na kuchence.

Odp: wytrzymały czajnik do firmy 3 mies., 1 tydzień temu #2432

• Jasiek62
Ja ze swojej strony mogę polecić czajniki firmy Haier. Ostatnio kupiliśmy do firmy kilka sztuk modelu HKT-2120 i wszyscy są zadowoleni. Sprzęt jest pojemny, wytrzymały, woda gotuje się bardzo szybko (moc to coś około 2400W),a dodatkowo mam pewność, że czajnik nam się nie przegrzeje, bo ma automatyczny wyłącznik przy takich sytuacjach. Braliśmy kilka sztuk z allegro i dodatkowo była dwuletnia gwarancja D2D, więc już w ogóle rewelacja!

Odp: wytrzymały czajnik do firmy 3 mies. temu #2435

• @gat@
skusilam sie na tego Haiera, bo zajduje wiekszosc pozytrywnych opinii na jego temat, a dodatkowo zachwalala mi go przyjaciolka. nie ma mozliwosci, zebym sie zawiodla

Odp: wytrzymały czajnik do firmy 3 mies. temu #2437

• becks
wasko, uzywasz gazowego czajnika w firmie ?

my u siebie mamy Bosha, w domu uzywam Haiera, sprawdzilem i jest to ten sam model co Jasiek62 podawal. i co ciekawe, Haier bije na glowe tego Bosha, mimo, ze 2marka bardziej znana. cenowo podobnie wychodzi (oba kolo 100zl na allegro), z tym, ze Haier jest wykonany z nierdzewki, a Bosh to plastik. dodatkowo Bosh zaszedl juz kamieniem od spodu, a w Haierze wszystko osadza sie na filtrze, ktory mozna w kazdej chiwli wyjac i wyczyscic. o wygladzie to juz w ogole nie warto wspominac, bo bosh to pospolity, bialy plastik, a haier stylizowany jest na elegancki czajniki z gwizdkiem (wasko cos dla ciebie ;p). jesli chodzi o moc i pojemnosc to jest remis
  • Strona:
  • 1
  • 2
Wygenerowano w 1.66 sekundy